Barbie Color Reveal meglepetés baba - finom falatok (kép 1)
Barbie Color Reveal meglepetés baba - finom falatok (kép 2)Barbie Color Reveal meglepetés baba - finom falatok (kép 3)Barbie Color Reveal meglepetés baba - finom falatok (kép 4)Barbie Color Reveal meglepetés baba - finom falatok (kép 5)Barbie Color Reveal meglepetés baba - finom falatok (kép 6)

Mattel / Barbie

MAT-GTP41
Barbie Color Reveal meglepetés baba - finom falatok

Vajon kit rejt a meglepetés doboz? A Barbie Color Reveal babával már a kicsomagolás is nagy izgalmakat nyújt! A doboz belsejében található egy rejtélyes rózsaszín baba és négy zöld csomagocska. A csomagok eltávolítása után töltsd fel a hengert meleg vízzel, majd helyezd bele a babát, forgasd körbe és láss csodát előtűnik a gyönyörű Barbie Color Reveal babád! Ezután nincs más dolgod, mint kibontani a többi meglepetést és felöltöztetni babádat teljesen. Mártsd hideg vízbe a csomagban lévő szivacsot és használd a baba arcának és hajának kialakításához! Ezt a későbbiekben a hideg-meleg víz váltogatásával többször is megismételheted! Tartalom: baba, paróka, cipő, szoknya és szivacs. Csomagolás mérete: 8x8x32 cm.Lányoknak 3 éves kortól Barbie

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!


Eredeti ár: 8 290 Ft, Megtakarítás: 1 295 Ft (16%)


Kedvezményes ár:
6 995 Ft

-16% kedvezménnyel


Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.