Az Enchantimals babák minden kislányt elvarázsolnak!

Napjaink egyik népszerű animációs sorozata az Enchantimals, a legtöbb kislány imádja nézni, és ezért általában nagy az öröm akkor is, ha Enchantimals babákat kapnak ajándékba.

Az Enchantimals babák a sorozat szereplőit elevenítik meg. Ők egytől egyig mind fiatal lányok, akik háziállataikkal igen különleges kapcsolatot ápolnak. Nem csak szoros barátaik ők, hanem még külsőre is nagyon hasonlítanak rájuk. Az Enchantimals babák világa egészen varázslatos, számtalan kalandba keverednek, de végül mindig minden rendbe jön. Ők sosem unatkoznak, az életük csupa izgalom, rengeteg a nevetés, de a legfontosabb számukra mindig a barátság. A sorozat, amellett, hogy leköti a kicsiket, fontos dolgokat tanít nekik az életről. Bree Bunny és Twist nyuszi, Felicity Fox és Flick, Sage Skunk és Caper, Cherish Cheetah és Quick Quick, Patter Peacock és Flap, Saffi Swan és Poise, Sancha Squirrel és Stumper és a többiek mindig jó választásnak bizonyulnak!

Szeretnéd gyermekedet meglepni néhány Enchantimals babával? Születésnapja közeleg? Vagy még nem tudod, mivel örvendeztesd meg őt hKarácsonyra? Az Enchantimals babáknak garantáltan örülni fog, válogass kedvedre széles kínálatunkból, és bátran fordulj hozzánk!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.