Royal Enchantimals baba állatka családdal - Brystal Bunny és nyuszijai (kép 1)
Royal Enchantimals baba állatka családdal - Brystal Bunny és nyuszijai (kép 2)Royal Enchantimals baba állatka családdal - Brystal Bunny és nyuszijai (kép 5)

Mattel / Enchantimals

MAT-GYJ08
Royal Enchantimals baba állatka családdal - Brystal Bunny és nyuszijai

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Brystal Bunny baba 15 cm magas és pink színű, levehető szoknyát és ezüst cipőt visel. Kedvencei pedig Spring, Scramble és Grace nyszik, akikkel szuper kaladok várnak rá. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat. Csomagolás mérete: 21,5x25x6 cm.Utolsó darab!Lányoknak 4 éves kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.