Fisher-Price 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg (kép 1)
Fisher-Price 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg (kép 2)Fisher-Price 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg (kép 3)Fisher-Price 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg (kép 4)Fisher-Price 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg (kép 5)Fisher-Price 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg (kép 7)

Mattel / Fisher-Price

MAT-FXC14
Fisher-Price 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg

A Fisher-Price 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg már újszülött kortól használható, hiszen tele van barátságos állatpajtásokkal, akik elszórakoztatják a háton fekvő babát, a fekete-fehér kontrasztos színek pedig már az egészen picik figyelmét is felkeltik. Ha a baba készen áll a hason fekvésre, az állítható játékív lehajtható, hogy a baba a mindkét oldalán található két különböző képpel szórakoztathassa el magát. A játék remekül fejleszti a finom- és nagymotoros készségeket, az érzékelést és felkelti a baba kíváncsiságát. A játszószőnyeghez 3 darab játék tartozik. A szőnyeg mosógépben mostható és könnyen összehajtható, hogy bárhová magunkkal vihessük. Csomagolás mérete: 54,5x40,5x7 cm.Lányoknak és fiúknak Újszülött kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.