Hedbanz társasjáték (kép 1)

Spin Master / Hedbanz

SP-6059496
Hedbanz társasjáték

Találd ki, hogy ki vagy te! Ebben a klasszikus, gyors menetű családi kitalálósdiban mindenki húz egy kártyát, amit - anélkül, hogy megnézne - felteszi a fejére rakható fejpántba. Ezután indulhat a kitalálósdi, hiszen míg a homokóra le nem jár eldöntendő kérdésekkel ki kell találni, hogy mi is van a fejünkön lévő kártyán. Ha valaki kitalálja kap egy pontozó jelvényt, ha valaki rosszul tippel, kimarad a körből. A játék végén az nyer, aki hamarabb összegyűjt 3 pontozó jelvényt! A Hedbanz jó móka a gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek is, és tökéletes a családi társasjáték estekre is! A játék közben a gyerekek szórakoztató és izgalmas módon fejlesztik deduktív érvelési és probléma-megoldási képességeiket. Csomagolás mérete: 26,5x26,5x6,5 cm.Lányoknak és fiúknak 8 éves kortól

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!


Eredeti ár: 5 990 Ft, Megtakarítás: 1 795 Ft (30%)


Kedvezményes ár:
4 195 Ft

-30% kedvezménnyel


Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.